Regnskapsføring


Vi er også autoriserte til å påta oss regnskapsoppdrag. Dette er en mindre område av driften vår, så vi påtar oss ikke regnskapsoppdrag for større selskaper. Men dette betyr selvfølgelig ikke at du som kunde ikke vil bli prioritert. Du er like viktig for oss som regnskapskunde som en hvilken som helst annen kunde.


Vi fører kun regnskap i nettbaserte regnskapsprogram og vi har god kjennskap til alle de kjente tilbyderne. Sammen med dere som kunder finner vi ut av hvilket program som passer best til deres bruk.


Siden vi fører regnskap i nettbaserte programmer vil det også bli lettere og avtale en fordelaktig arbeidsfordeling mellom oss og dere som kunder, da vi kan jobbe sammen i samme system. Ønsker dere at vi kun foretar bokføring og at dere selv tar dere av f.eks lønn, så fikser vi det! Ønsker dere å bokføre selv og at vi kun avstemmer og kontroller, så fikser vi det! Ønsker dere at vi gjør hele jobben, så fikser vi selvsagt det også! Ved arbeidsfordeling vil dere derfor ha muligheten til å selv bestemme hvor mye honorar dere skal betale, da det blir billigere jo mer dere gjør selv.

© Copyright. All Rights Reserved.

Vi er medlem av:

Den norske Revisorforeningen

Postadresse


Veienmoen 23

3517 Hønefoss


Telefon


+47 988 61 706


Org.nr


922 606 099 MVA

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Godta